Тийнейджърът Раул Росас-младши се зарече да стане шампион на UFC в

...
Тийнейджърът Раул Росас-младши се зарече да стане шампион на UFC в
Коментари Харесай

18-годишен се зарече да стане троен шампион в UFC

Тийнейджърът Раул Росас-младши се зарече да стане първенец на UFC в три дивизии.

" El Nino Problema "  твърди, че ще завоюва първата си купа в UFC до една година или по-малко. По всичко проличава, че на 18-годишния Росас не му липсва убеденост. Раул се завръща в клетката на UFC 287, което ще се организира на 8-ми април в Съединени американски щати. Негов противник в категория петел ще бъде Кристиан Родригес.

Според Росас, той освен ще стане най-младият първенец на UFC, само че и даде обещание да завоюва първия си от три UFC пояса в границите на годината.

„ Готов съм да изляза там и да покажа уменията си, както постоянно съм правил. Не ме интересува против кого ще се изправя. Готов съм да покажа, че има равнища. На 8 април ще покажа уменията си.

Ще покажа, че заслужавам да се удрям за купата. Тепърва стартирам. Сякаш това не е нищо за мен. Все още няма да чествам нищо, до момента в който не сложа три колана към кръста си.

Ще печеля купите в категория петел, перо и в лека категория. “, сподели Росас по време на изява във Fury FC 73.

Росас беше на галавечерта, с цел да покрепи брат си, който загуби своя професионален ММА дебют. Росас има вяра, че към този момент е задоволително добър, с цел да победи Алджамейн Стърлинг и да вземе колана му тъкмо в този момент. Раул е с връх 7-0 в ММА и завършва 6 от срещите си.

Джон Джоунс стана най-младият първенец на UFC на 23 години и 242 дни. Росас към момента има доста време, в случай че желае да счупи този връх. Все още никой не е успявал да завоюва купа в 3 разнообразни категории за UFC.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР